1. Via Kopen (boven in de menubalk) kunt u via een Index flessen zoeken en selecteren.

2. De World Whisky Index bevat alle flessen die er genoteerd zijn. De overige indices zijn eigenlijk mandjes, met flessen die binnen de categorie hoort.

3. U kunt zoeken op kenmerken van de whisky die u zoekt, of filteren op kenmerken die u belangrijk vindt.

4. Als u de fles heeft gevonden waarop u wilt kiezen, selecteert u deze. U klikt vervolgens op de oranje knop Koop

5. De volgende stap is aan te geven welke prijs u wenst te betalen en welke strategie u hanteert.

• Als u een prijs ingeeft welke lager is dan de vraagprijs dan doet u een bod.
  • Als u de vraagprijs biedt dan heeft u een koop gedaan. Let wel op dat een verkooporder dynamisch kan zijn. Biedt enkele euro's meer om zeker te weten dat u de fles koopt.

6. Klik vervolgens op de knop Plaats Kooporder

7. Bevestig

8. Daarna gaat u automatisch naar Orderoverzicht.

Hieronder ziet u een filmpje waarin we de bovenstaande stappen doorlopen.