U kunt in de meeste gevallen flessen laten versturen. Whisky die nog in het vat zit kan logischerwijs niet verstuurd worden. Ook flessen die geborgd zijn (logo van de vrachtwagen met rood kruis) kunnen niet worden opgestuurd. Heeft u een portefeuille die wordt beheerd door Scotch Whisky International? Dan is het niet mogelijk om te handelen met de flessen in uw portefeuille en kunt u deze ook niet laten versturen.

Hieronder de stappen om flessen te laten versturen en de bijbehorende kosten. Wilt u flessen ophalen, klik dan hier.

Flessen laten versturen in 4 stappen

1. Selecteer de fles(sen) die u wilt laten versturen en klik op Versturen.
  2. Kies de optie Verzenden en controleer of uw afleveradres klopt.
  3. Bevestig - De fles staat nu bij uw Verzonden/opgehaalde flessen.
  4. De flessen worden binnen één week verstuurd naar het afleveradres. U ontvangt per mail een track & trace-code.

Kosten

De kosten verschillen per zending. Dit is afhankelijk van het gewicht, de waarde en de bestemming. Alle flessen worden verzekerd verstuurd. De kosten voor uw zending verschijnen in het scherm.