Iedereen kan een gratis whiskyportefeuille aanmaken door zich te registreren.

Hiervoor maakt u uw account aan op uw eigen naam (privé) of op naam van uw bedrijf (zakelijk).

Om u te registreren, volg de onderstaande instructies:

1. Klik op de Registreer.
  2. U kunt zich registreren op uw eigen naam (privé) of op de naam van uw bedrijf (zakelijk).
    • Vul de gegevens zo volledig mogelijk in!
    • De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
    • Gebruik een "sterk wachtwoord", welke u niet op andere websites gebruikt.
  3. Wanneer u alle gegevens heeft ingevuld, klikt u op "Maak Account".
  4. U ontvangt dan een email, met een bevestigingslink.
  5. Zodra u op deze link klikt is uw email geverifieerd en kan de verdere registratie worden voltooid.
    • Vul uw adresgegevens in en uw mobiele nummer.
  6. Vervolgens is uw registratie afgerond.
  7. Als u daadwerkelijk wilt gaan handelen, dan dient u de Know Your Customer-procedure te doorlopen.